top of page
Søg
  • Dthunberg

Holistisk kropsterapiFor år tilbage begyndte jeg at "gøre noget andet" i mine behandlinger end kun zoneterapi, som jeg var udannet til i sin tid.

Jeg brugte forskellige elementer, af andre behandlingsteknikker, i mine behandlinger med stor effekt - Dog uden helt at vide hvorfor og hvad der virkede.

Jeg behandlede bare som hænderne ville, og lagde hovedet væk, hvilket dog til tider var svært, for det var ikke det min uddannelse lagde op til.

i 2017/2018 uddanner jeg mig til Holistisk energiterapeut ved Katrine Birk hvorefter alle brikker bare falder på plads, da jeg fandt ud af at de teknikker jeg allerede behandlede med, bla var kranio sakral terapi, akupressur og healing.

Katrine Birks uddannelse beskrives bla på hendes hjemmeside sådan her " En unik uddannelse, sat sammen af det bedste, af det bedste, inden for forskellige grene af alternativ behandling. Alt bliver smeltet sammen af 'energiterapi' som er dybt intuitionsarbejde - Hvor du, for alvor, mærker alle disse teknikker og metoder indefra. Du kommer til at behandle dybt fra dit hjerte og mindre fra dit hoved - hvilket gør dig til en fuldstændig magisk og unik energiterapeut & behandler."

OG

"Du lærer at give behandlinger, som gør kæmpe forskel for dine klienter fyisk, psykisk & sjæleligt - samtidig med du åbner op for frit flow i dit eget liv, finder ind til din kerne og bliver mester i at mærke efter!"

Efter denne uddannelse er det gået stærkt med at integrere alle de nye redskaber.

Jeg bruger som beskrevet ovenover, elementer af kranio sakral terapi, akupressur og healing. Herudover bruger jeg cupping, EFT (Står for emotionel freedom tecnique - Tapping ) aroma terapi, massage, øreakupunktur, coaching - Men mest af alt MIN intuition. Min kærlige empatiske intuition der mærker hvad netop DIN krop og sjæl har brug for.

Sætter du hovedet først når du træder ind i klinkkken, vil du måske have sværere ved at give slip end hvis du giver lov og lader hjertet mærke hvad DU har brug for.

Jeg får dog oftest "lov" til at komme tæt på, og de fleste giver slip og lader hjertet tale.

Vi lever i en "hurtig verden" hvor meget foregår oppe i hovedet og der ikke er så meget tid til at mærke efter hvad krop og sjæl egentlig mest har brug for.

På briksen kommer din krop ned i gear og hovedet får i en stund fri for tanker og uro.

Det handler om balance - Om Yin og Yang. - Men, det er en hel anden historie der kommer senere, i et andet indlæg.

Kærligst Dorthe


260 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page