top of page

Mine behandlinger og workshops

Jeg har altid arbejdet med kombinationsbehandlinger i klinikken, hvor jeg tilrettelægger DIN behandling ud fra DIN historik og nuværende tilstand, med de redskaber jeg nu har med i bagagen fra mine uddannelser.

Vi er så vidt forskellige som individer, og har brug for noget forskelligt  – Ofte også fra gang til gang.

Energiterapi er en fantastisk behandlingsform sammensat af alt det bedste inden for forskellige grene af alternativ behandling.


Jeg bruger teknikker fra kranio sakral terapi, zoneterapi, cupping, massage, akupressur, øreakupunktur, aromaterapi, healing, vejrtrækningsøvelser, meridianmassage, kropsøvelser med bevægelse – Men det vigtigste redskab, er min intuition!

Det er sjældent at alle behandlingsformerne bliver brugt i én behandling, da behandlingerne bliver skræddersyet til netop DIG – Derfor kan du også opleve at behandlingerne vil variere fra gang til gang

Denne form for behandling virker på et rigtig dybt plan og giver for rigtig mange en hurtigere virkning da det er et holistisk syn (kroppen som helhed) jeg arbejder ud fra.

Jeg møder DIG uden at dømme, og med fuld accept for hvem DU er. Jeg møder DIG med åbenhed, så DU mærker tryghed, ro og omsorg.

Det er VIDT forskelligt, hvad den enkelte har behov for i behandlingerne.

Hvem kender ikke en MOAR der virkelig bare har brug for forkælelse - og lidt enetid?

2 timers ren forkælelses og omsorg. En nærende behandling der består af helkropsmassage fra tåspids til hovedbund. 

Ro og fred 

Groundning 

Og måske endda også med en fredfyldt overnatning med forplejning i vores B&B?

Pris: 1500kr for selve behandlingen

Vælger du at forkæle hende med overnatningen ligeledes - så koster hele oplevelsen 2750kr.

Så er der også fuld opmærksomhed på at fylde hende op med ren omsorg, god mad og en dejlig rolig nattesøvn. 

Jeg ser et voksende behov for hjælp, til de mange par som har svært ved at opnå ønsket om et barn.

  • Jeg ser flere og flere par der kommer her i klinikken for at få hjælp til at booste fertiliteten. Oftest har de været igennem mange typer undersøgelser og behandlinger igennem før jeg møder dem, og det langvarige forløb har sendt, især kvindens krop, på overarbejde, hvilket i mange tilfælde, viser sig i stress overbelastning.

  • Der kan være mange årsager til at du ikke bliver gravid. Nogen gange kender man årsagen og andre gange ikke. Årsager kan være PCO, PCOS , Endometriose, tilstoppede æggeledere, eller en krop der har været påvirket af kunstige hormoner i mange år. Andre gange kan der simpelthen ikke findes en årsag. Mandens sædkvalitet spiller også en vigtig rolle, så også her kan der gøres en indsats.

  • Stress spiller en stor rolle i dag. Desværre har langt de fleste kvinder et noget højere stressniveau end de selv er klar over. Stresshormoner i blodet harmonerer rigtig dårligt med ønsket om at blive gravid. Stresshormonet cortisol, vil når det er forhøjet fortælle din krop og dit hormonsystem, at her er en krop, der har så travlt at en graviditet ikke er hensigtsmæssig lige pt. Derfor er det meget vigtigt at få nedbragt stressniveauet som noget af det første. Af samme årsag, lægger jeg meget stor vægt på ro i behandlingen. Efter få behandlinger vil du tydeligt kunne mærke forskel. De fleste fortæller at de mærker et øget overskud, mere ro i kroppen og en følelse af at være mere i balance og ‘på plads’ i egen krop.

  • Ligeledes, når jeg arbejder med fertilitetproblemer, ser jeg altid på kroppen som en helhed. Man kan ikke nøjes med at kigge på kvindens underliv og mandens sædkvalitet og tro at man udelukkende finder og løser problemerne her. Jeg arbejder med hele kroppen. Din fordøjelse, din cyklus, din kost, dit daglige liv, også din sygdomhistorie fra tidligere er vigtig.  Ud fra alt dette, lægger vi en plan sammen om et behandlingforløb.

  • En serie kombinationsbehandlinger kan ofte afhjælpe, og rydde op i gamle ubalancer. Før selve opbygningen af kroppen, kan der ske en ”hovedrengøring” hvor der kan komme forbigående reaktioner og opblussen af gamle ubalancer – Dette sker oftest hvis din krop har båret rundt på mange ting i årevis. Herefter er du kommet et godt stykke på vej i udrensningen, og så gives der plads til fornyet energi og en sundere og stærkere hormonbalance. Dette skaber bedre og mere effektive muligheder for graviditet. En kombination med kostændring og vitamintilskud vil ofte være gavnligt. – Dette tilpasses helt specifikt til jeres kroppe og situation.

Jeg anbefaler ofte at både manden og kvinden lader sig behandle. Det handler sjældent om kvinden alene.

I min klinik er der, ud over behandlingen også tid, ro og overskud til at dele dine tanker og følelser, som til tider kan være svære at sætte andre, selv de nærmeste, ind i.

Mange kvinder har anvendt komplementær behandling, i forbindelse med et forløb på en fertilitetklinik.

Kropsterapien er et fantastisk supplement i denne proces og kombinerer viden fra begge verdener på en positiv og frugtbar måde.

Kropsterapi til den gravide – JA TAK


Under graviditeten kan der altså opstå lidt kvaler!

*Søvnbesvær
*Træthed
*Kvalme
*Smerter
*Væske
*Bækkenløsning
*osv.

Kropsterapiens afspændende og energigivende virkning vil give dig en oplevelse af større ro, og et bedre velbefindende gennem hele graviditeten.

Jeg arbejder også med ”modning af kroppen” da det kan være, dig og din baby trænger til at blive hjulpet lidt på vej når terminsdatoen er overstået og der ventes – mere eller mindre tålmodigt

Jeg garanterer aldrig at fødslen går i gang pga behandlinge, men jeg garanterer at den gravide der ligger på briksen bliver afslappet og afstresset – og det er klart en af forudsætningerne for en god kommende fødsel.

bottom of page