top of page

Mine behandlinger og workshops

01.

Jeg har altid arbejdet meget med kombinationsbehandlinger i klinikken, hvor jeg tilrettelægger DIN behandling ud fra DIN historik og nuværende tilstand, med de redskaber jeg nu har med i bagagen fra mine uddannelser.

 Vi er så vidt forskellige som individer og har brug for noget forskelligt  – Ofte også fra gang til gang.

Energiterapi er en fantastisk behandlingsform sammensat af alt det bedste inden for forskellige grene af alternativ behandling.


Jeg bruger teknikker fra kranio sakral terapi, EFT (emotional freedom tecnique), zoneterapi, akupressur, akupunktur, aromaterapi, healing (bl.a. healing code og thetahealinge) vejrtrækningsøvelser, cupping, meridianmassage, hot stone massage, alm massage, kropsøvelser med bevægelse – Men det vigtigste redskab, er min intuition.

Det er sjældent at alle behandlingsformerne bliver brugt i én behandling, da behandlingerne bliver skræddersyet til netop DIG – Derfor kan du også opleve at behandlingerne vil variere fra gang til gang

Denne form for behandling virker på et rigtig dybt plan og giver for rigtig mange en hurtigere virkning da det er et holistisk syn (kroppen som helhed) jeg arbejder ud fra.

Jeg møder DIG uden at dømme, og med fuld accept for hvem DU er. Jeg møder DIG med kærlighed så DU mærker tryghed, ro og omsorg så der er tid til DIN selvkærlighed

Det er VIDT forskelligt, hvad den enkelte har behov for i behandlingerne.

02.

Hvad er Zoneterapi – Og hvordan bruges det?

Zoneterapi er en ældgammel behandlingsform, som man har brugt igennem tiderne for at lindre symptomer ved sygdom, smertelindring og helbredelse.
Der er mange forskellige måder, man som zoneterapeut kan behandle på. Jeg bruger selv fødderne som redskab. På vores fødder er der et helt kort over vores organer
og væv i kroppen. Ubalancer og sygdomme kan give ømhed i disse områder – hvilket er det, jeg arbejder ud fra. Områderne kaldes reflekszoner, fordi hver zone
reflekterer til bestemte dele af kroppen. Som zoneterapeut mærker jeg efter ubalancens karakter og derefter trykmasseres de belastede zoner.

Du kan bruge zoneterapi til både forebyggende, udrensende og genopbyggende behandling

Zoneterapi hjælper – Og de fleste mærker en forbedring af den ene eller anden slags efter behandlingen. Nogle gange er det dog ikke altid nok kun at bruge
behandlingerne – Krop og sind kommer bedst i balance, når man selv arbejder videre derhjemme med at ændre de tilstande, der kan være skyld i ubalancerne.
Derfor arbejder jeg ligeledes med råd om kost, motion og vitaminer samt din levevis – Derved bliver du selv en del af helhedsbehandlingen.

Zoneterapi – Et rigtig godt redskab til balance i krop og sind

Zoneterapi er et rigtig godt redskab til at forebygge stress og sygdomme i kroppen. Behandlingen kan hjælpe kroppen i gang med at genskabe eller opretholde balance. Zoneterapi bygger på en helhedsopfattelse af mennesket – Så det handler om både krop og sind. Hvis vores krop og organisme er i ubalance, opstår der smerter, træthed, uoplagthed samt egentlig sygdom.

Under behandlingen falder mange i søvn eller bliver helt afslappede, hvilket er godt for en stresset krop.

03.

Igennem en individuel samtale, finder vi den behandlingsform der passer dig bedst. Jeg behandler både med Zoneterapi og Øreakupunktur ved stresslindrende behandlinger. 

Prøv en FEM PUNKTS øreakupunkturs behandling (NADA) og mærk hvordan din krop mærker ro og afslapning 

En NADA behandling er en afslappende og energigivende behandling som foregår ved hjælp af 5 zoner i øret. – Jeg bruger oftest begge ører for at opnå den bedste virkning. Jeg har gode erfaringer med Stress, depressioner, modløshed og PTSD. Læse mere her (www.nada-danmark.dk)

Det er min erfaring, at der er mange virkninger under og efter behandlingen. Herunder kan nævnes ro, overskud og mere energi. Ligeledes er behandlingen styrkende og balancerende for krop og sind. Jeg bruger oftest NADA behandlingen samtidig med zoneterapi, da disse to behandlingsformer supplerer hinanden godt.

03.
04.

Jeg holder flere forskellige workshops, kurser samt meditationsaftener i klinikken.

Mine fertilitetsworkshops er baseret på egne erfaringer og min viden som behandler igennem en lang årrække. Der er både bevægelse, behandling, undervisning og meditation indlagt heri. 

Følg med på bloggen og se de nye tiltag.

Thetha healing og meditationsaftner i klinikken holdes ca hver måned 

Kom og vær DIG denne aften med fokus på ro og fred i sjæl og krop 

Vi starter aftenen med en kop cerimonial CACAO - Dette med fokus på at blive støttet og åbne hjertet op til at mærke DIN sandhed 
Større connection og nemmere ved at slippe tankerne for en stund 

Herefter vil jeg guide dig igennem en meditativ thethahealing hvor du får mulighed for at komme ind og heale dybt og give ro i krop og sjæl

(Thetha er hjernebølger der produceres lige inden vi falder i søvn og de styrker vores mulighed for at gå i dyb meditation )

Du kan forvente at mærke følelser og tanker der går dybt og jeg vil guide med ord og berøring så du kommer derhen hvor DU har brug for at heale

Der vil være mulighed for at gøre brug for æteriske olier med fokus på de emotionelle udfordringer der skal heales på
( med guidning så DU får den olie DU har brug for)

følg med på bloggen og se hvornår den næste aften er 

05.

Jeg ser et voksende behov for hjælp, til de mange par som har svært ved at opnå ønsket om et barn.

Der skrives meget om barnløshed og fertilitet i medierne. Fertilitetproblemer er desværre blevet en udfordring, der er kommet for at blive.

  • Jeg ser flere og flere par der kommer her i klinikken for at få hjælp til at booste fertiliteten. Oftest har de været igennem mange typer undersøgelser og behandlinger igennem før jeg møder dem, og det langvarige forløb har sendt, især kvindens krop, på overarbejde, hvilket i mange tilfælde, viser sig i stress overbelastning.

  • Der kan være mange årsager til at du ikke bliver gravid. Nogen gange kender man årsagen og andre gange ikke. Årsager kan være PCO, PCOS , Endometriose, tilstoppede æggeledere, eller en krop der har været påvirket af kunstige hormoner i mange år. Andre gange kan der simpelthen ikke findes en årsag. Mandens sædkvalitet spiller også en vigtig rolle, så også her kan der gøres en indsats.

  • Stress spiller en stor rolle i dag. Desværre har langt de fleste kvinder et noget højere stressniveau end de selv er klar over. Stresshormoner i blodet harmonerer rigtig dårligt med ønsket om at blive gravid. Stresshormonet cortisol, vil når det er forhøjet fortælle din krop og dit hormonsystem, at her er en krop, der har så travlt at en graviditet ikke er hensigtsmæssig lige pt. Derfor er det meget vigtigt at få nedbragt stressniveauet som noget af det første. Af samme årsag, lægger jeg meget stor vægt på ro i behandlingen. Efter få behandlinger vil du tydeligt kunne mærke forskel. De fleste fortæller at de mærker et øget overskud, mere ro i kroppen og en følelse af at være mere i balance og ‘på plads’ i egen krop.

  • Ligeledes, når jeg arbejder med fertilitetproblemer, ser jeg altid på kroppen som en helhed. Man kan ikke nøjes med at kigge på kvindens underliv og mandens sædkvalitet og tro at man udelukkende finder og løser problemerne her. Jeg arbejder med hele kroppen. Din fordøjelse, din cyklus, din kost, dit daglige liv, også din sygdomhistorie fra tidligere er vigtig.  Ud fra alt dette, lægger vi en plan sammen om et behandlingforløb.

  • En serie kombinationsbehandlinger kan ofte afhjælpe, og rydde op i gamle gener. Før selve opbygningen af kroppen, kan der ske en ”hovedrengøring” hvor der kan komme forbigående reaktioner og opblussen af gamle gener – Dette sker oftest hvis din krop har båret rundt på mange ting i årevis. Herefter er du kommet et godt stykke på vej i udrensningen, og så gives der plads til fornyet energi og en sundere og stærkere hormonbalance. Dette skaber bedre og mere effektive muligheder for graviditet. En kombination med kostændring og vitamintilskud vil ofte være gavnligt. – Dette tilpasses helt specifikt til jeres kroppe og situation.

Jeg anbefaler ofte at både manden og kvinden lader sig behandle. Det handler sjældent om kvinden alene.

I min klinik er der, ud over zoneterapien og akupunkturen, også tid, ro og overskud til at dele dine tanker og følelser, som til tider kan være svære at sætte andre, selv de nærmeste, ind i.

Mange kvinder har anvendt zoneterapi behandling i forbindelse med et forløb på fertilitetklinik. Zoneterapi og øvrig alternativ behandling er et fantastisk supplement i denne proces og kombinerer viden fra begge verdener på en positiv og frugtbar måde.

06.

Zoneterapi til den gravide – JA TAK


Under graviditeten kan der altså opstå lidt kvaler!

*Søvnbesvær
*Træthed
*Kvalme
*Smerter
*Væske
*Bækkenløsning
*osv.

Zoneterapiens afspændende og energigivende virkning vil give dig en oplevelse af større ro, og et bedre velbefindende gennem hele graviditeten.

Jeg arbejder også med ”modning af kroppen” da det kan være, dig og din baby trænger til at blive hjulpet lidt på vej når terminsdatoen er overstået og der ventes – mere eller mindre tålmodigt

Jeg garanterer aldrig at fødslen går i gang pga zoneterapien, men jeg garanterer at den gravide der ligger på briksen bliver afslappet og afstresset – og det er klart en af forudsætningerne for en god kommende fødsel.

bottom of page