top of page

Referencer fra mine tilfredse kunder  

Det er altid vigtigt for mig at give mine kunder det allerbedste, så de kan mærke de bliver set og hørt, samtidig med de mærker den fremgang de ønsker!

Jeg har på denne side indsat anbefalinger fra mine kunder, så du kan danne dig et indtryk over hvad jeg bl.a. kan hjælpe med i klinikken.

Sidder du med en tvivl om jeg kan hjælpe DIG med DIN problemstilling, så er du velkommen til at ringe eller skrive til mig på 31 52 25 75  – Så kan vi tage en snak og sammen finde en løsning.

REFERENCER 

Jeg startede hos Dorthe, da jeg havde rigtig mange plukveer og bækkensmerter under min graviditet og var meget anspændt i kroppen. Dorthes behandlinger fik mig til at slappe af i kroppen og efter et par behandlinger føltes plukveerne ikke så ubehagelige. Smerterne i bækkenet aftog, og Dorthe gav mig gode råd til hvordan jeg kunne afhjælpe generne efter behandlingerne.  Endvidere havde zoneterapien den sidegevinst at mit eksem på ryggen forsvandt mere og mere.

Nu går jeg fast hos Dorthe mindst en gang om måneden pga. kraftige menses smerter og for at skabe balance i min krop. Jeg kan mærke en betydelig forskel efter hver behandling, og  jeg får det generelt  bare bedre efter at have været under Dorthes behandling.

Jeg har også haft vores søn på 1 ½ år med ovre hos Dorthe, da han ikke rigtig kunne komme sig efter en RS virus, og havde et meget uroligt søvnmønster.  Dorthe vandt hurtigt Andreas´ tillid, og han har nydt det hver gang, og efter tre intense behandlinger, er snot, hoste og de søvnløse nætter endelig på retræte.

Jeg kan varmt anbefale Dorthe til alle der bliver ved med at have nogle skavanker de ikke kan komme af med eller bare har lyst til give sig selv en god gang forkælelse.

Kristina Nielsen, Nørresundby

*

For ca. to år siden fik jeg konstateret, det som kaldes Benign Fascikulations Syndrom, som er kendetegnet ved ufrivillige, isolerede muskelsammentrækninger og neuropatiske smerter i form af stikkende og svidende smerter, generelt på hele kroppen. Som fysioterapeut gennem mange år, havde jeg svært ved at acceptere, at det var noget jeg skulle lære at leve med, og at det etablerede sundhedsvæsens tilbud kun var stærke medikamenter. På anbefaling fra en god kollega begyndte jeg hos zoneterapeut Dorte Thunberg, i et forsøg på at afhjælpe de værste symptomer. Behandlingen består at både øreakupunktur samt zoneterapi. Efter to behandlinger, med en uges mellemrum, var specielt de neuropatiske smerter i aftagende og de efterfølgende behandlinger, reducerede også de ufrivillige muskelsammentrækninger.

Her et halvt år efter jeg påbegyndte behandlingen har jeg kun brug for behandling ca. en gang om måneden for at blive holdt næsten symptomfri, så det har betydet en stor positiv forskel i mit liv.

*

Da jeg i starten af min 2. graviditet døjede rigtig meget med kvalme og opkast tog jeg kontakt til Dorthe. Jeg havde fået anbefalet hende af en kollega og den anbefaling kom til at betyde meget for min graviditet. Allerede efter min første behandling hos Dorthe kunne jeg mærke forskel. Jeg kastede mindre op.👍🏼 Det er fantastisk at komme hos Dorthe! Hun ved så meget om det og kan give så mange gode råd, der bare hjælper!😍 Og så er selve behandlingen jo bare alt for skøn! Jeg er virkelig glad for at komme hos Dorthe. Hun kan varmt anbefales.❤️​

*

Jeg er kommet hos Dorthe Thunberg igennem 4 år. I travle perioder har det været med ønsket om at få ro i kroppen, i andre perioder har det været med ønsket om at få lindring til nakke og ryg og i de seneste år har det været primært for at få mere luft. Jeg er astmatiker og har derudover en lungesygdom, og jeg har prøvet RIGTIGT mange behandlere både i det etablerede lægesystem og alternative. Konklusionen er, at Dorthes zoneterapi-behandlinger er dét, af alle de ting jeg har prøvet, der hjælper mig bedst, og hvor der er størst langtidseffekt efter behandlingerne. Efter en behandling har jeg mere luft og ro i ”luft-apparatet”, samtidig med at jeg også har mere energi og et bedre humør. Denne effekt kan holde op til en uge efter behandlingen. Jeg har Dorthe mistænkt for at gøre MERE end blot at give zoneterapi, men uanset hvad det er, hun kan, så glæder jeg mig hver gang over behandlingen – fordi det virker! Jeg vil til hver en tid give mine varmeste anbefalinger til Dorthe

Lise Hansen, Vilsgaard Vision

*

Kære Dorthe, 
Tak for dit skønne væsen. Du er så varm og omsorgsfuld og du behandler med hjertet. Det kan mærkes. Det er meget givende at have dig som behandler/støtte/mentor.  

*

“Det at kunne ligge helt for sig selv og modtage zoneterapien er utrolig dejligt og behageligt. Det giver mig en stor velvære at få behandlingerne og jeg mærker en stor forskel på min krop. Jeg har kunne mærke forskel efter behandlingerne og at kroppen reagerer på det. I en periode hvor der var meget hektisk på arbejdet gjorde det en storforskel på min trivsel at få behandlingerne. Jeg kunne ligge og slappe af, samtidig med at jeg fik fornyet energi til kroppen og overskud til at arbejde. Det har været meget givende for mig at modtage zoneterapi.

Lotte Nielsen, Senior Sund kunde Aalborg kommune

*

Min begrundelse for at starte et behandlingsforløb var en uventet lang sygemelding  efter en operation i arm. Jeg gik ind i forløbet med åbent sind, men var allligevel lidt skeptisk da jeg ikke havde prøvet det før. Denne skepsis viste sig at være ubegrundet. På det fysiske plan var zoneterapien med til at lindre mine smerter og øge min bevægelighed – Derudover gav zoneterapien også andre små sidegevinster

Lars, Ulevos

*

Jeg var lidt spændt på hvad behandlingen kunne gøre for mig da jeg søgte hjælp for mine maveproblematikker i forhold til skiftende arbejdstider. Jeg led ofte af oppustethed, ingen systematik i toiletbesøg osv. Efter få gange zoneterapi kunne jeg mærke bedring, og i dag er problemerne meget små. Desuden er det min oplevelse, at mit immunforsvar er i top. Jeg går regelmæssigt, ca. 1 gang mdr, og hvis dette ikke overholdes pga. afmelding el. lign, kan jeg tydelig mærke dette, når jeg næste gang får zoneterapi ved flere ømme punkter. Kan kun anbefale Dorthe Thunberg

Senior Sund kunde, Aalborg Kommune

*

Allerede da jeg gik fra Dorthe den første gang, kunne jeg mærke en stor forskel, især ved ved Iskias nerve som jeg havde døjet rigtig meget med. Der var ingen smerter, og det kunne jeg ikke helt forstå. Jeg gik ud og gjorde nogle af de ting der normalt triggede smerten, men nej,smerterne blev væk!! Det var pludselig en frihed der var helt ny for mig. Zoneterapi er blevet en skøn oplevelse for mig. Ikke kun for denne ene ting, men det afhjælper på hele kroppen. Jeg er et nyt menneske når jeg går derfra. Det er som om kroppen jager alle de urenheder ud man går rundt med. Jeg er især glad for at gå ved lige specielt Dorthe da hun er så fint og dejligt et menneske. Fyldt med empati og kærlighed som jeg nyder godt af.  Hun giver en masse gode ideer til hvad man gøre for sin krop for at have det godt og være i balance med sig selv. Og er det ikke det vi alle gerne vil.

Birgit Krintel, Nørresundby

*

Jeg har igennem de seneste 5 år fået zoneterapi hos Dorthe Thunberg. Hun er utrolig proffesionel, dygtig, sød og imødekommende. Min datter på ½år har flere gange fået behandling hos hende hvilket hun nyder rigtig meget

Louise Myrup

*

Kan varmt anbefale at gøre brug af zoneterapi. Vi har gjort det i snart 13 år. Da vores datter Nikoline var helt lille, havde hun rigtig tit mellemørebetændelse. Da vi så opdagede at det hjalp med at få zoneterapi, var der ingen tvivl. Så snart der var optræk til forkølelse, bestilte vi tid og derved undgik vi de lange nætter med et grædende barn, pga ørepine. Hun døjer sjældent med ondt i ørerne nu, efter 12 år, men kan hun mærke det gør bare lidt ondt i ørerne, bestiller vi tid hos Dorthe.

De varmeste anbefalinger fra Nikoline og Pia”

*

Vores søn på 8 måneder havde i længere tid døjet med luft i tarmene og træg mave. Vi opsøgte Dorthe, da hun i min graviditet havde hjulpet mig af med kvalme. Dorthe var imødekommende og vandt hurtigt Rasmus tillid. Efter 2-3 behandlinger havde han fået det meget bedre.  Samtidig fik vi en grundig vejledning i hvordan vi kunne fortsætte behandlingen hjemme

*

Der er fortsat stor effekt af øre akupunkturen, på muskelspændingerne, både i dag og nattetimerne. Jeg har fortsat langt færre føleforstyrrelser end tidligere. Det er dog utroligt efter så lang en periode med konstante fejlbeskeder til nervesystemet.

Situationen her et døgn efter behandlingen er mærkbar. Den største effekt er på muskelspændingerne. Der har jeg konstateret mindre spænding i nat og især da jeg skulle ud af sengen i morges. Det virker som om føleforstyrrelserne er mere afdæmpet, når de kommer og går. Jeg har ikke længere smerter i benet.

*

Har nu oplevet af flere omgange hvordan voldsomme lændesmerter lindres nærmest øjeblikkeligt, ved hjælp af perma nåle isat af Dorthes kyndige hænder! Har været helt derude hvor jeg nærmest måtte kravle ind i klinikken og 15 minutter senere kunne gå oprejst derfra

Jeg er af den bygning, at min lænd skal passes rigtig godt på! Det skal jeg blive meget bedre til og også her er Dorthes kyndige vejledning og dybdegående viden om kroppen, et absolut must. Kan ikke andet end at anbefale Dorthes “magiske hænder”, som min 3 årige søn så rigtigt kalder dem

*

Jeg startede i behandling hos Dorthe for ca. 1½ måned siden.

Problem: Følte at min krop var i ubalance, maven oppuster, tit mavekneb og sure opstød. Mit humør var meget påvirket af det i min hverdag og når jeg skulle i byen.

I dag 1½ måned og 6 behandlinger sener, er der sket store forandringer. Det er så godt og jeg føler, at jeg har fået en meget bedre hverdag og mit humør tilbage. Min mave er ikke oppustet, mavekneb og sure opstød væk. Jeg følere virkelig store fremskridt og er helt sikke på, at jeg kommer endelig i mål inden længe. Jeg kan varmt anbefale Dorte

Birgitte Bruun

*

Fredag eftermiddag havde jeg en helt fantastisk eftermiddag hos Dorthe Thunberg. Jeg var så heldig at få oplevelsen af en Hot Stone massage. Det er absolut værd at værd at anbefale. Hele ens krop har det rigtig godt bagefter. Jeg lider af smerter flere steder i kroppen og kan kun sige at  det var en behandling som gjorde mig  rigtig godt

Vibe Falkenberg

*

Jeg var så heldig at vinde en omgang zoneterapi, fantastisk oplevelse, Dorthe er simpelthen så utrolig sød og imødekommende. Jeg har været gået ned med stress og har den dag i dag meget nemt til at stress op igen, efter behandlingen hos Dorthe med bla. øre akupunktur kunne jeg mærke at der var meget mere ro på, helt klart noget jeg vil anbefale, tøv ikke spring ud i de

*

Igennem de sidste par år, har jeg jævnligt fået behandlinger ved Dorthe, hvor jeg altid kunne slappe af og komme lidt mere i balance. Især i starten af min sygemelding med stress og angst, var der ikke så mange andre ting, hvor det kunne lade sig gøre og derfor prioriterer jeg stadig behandlingerne meget højt. Dorthe er et fantastisk menneske, en dygtig og professionell behandler. Man føler sig altid i gode hænder og hun giver gode individuelle tips og tricks, uden at være påtrængende. Jeg får primært akupunktur og zoneterapi, men har også prøvet massage og aromabehandling, og alt kan varmt anbefales! Jeg kan huske, at jeg var meget skeptisk overfor de æteriske olier, hun arbejder med, men nu er jeg bare FAN af Aromaterapi og synes at alle skal prøve det!:-) Så går du og overvejer om du skal booke en behandling hos Dorthe, så gør det!

*

Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har følt mig så afslappe som efter første behandling hos Dorthe. I mit forløb hos Dorte er jeg gradvist blevet bedre til at slappe helt af, fået en tung nattesøvn og har fået mere energi i kroppen. Jeg giver Dorthe mine varmeste anbefalinger

*

Inden jeg startede hos Dorthe, var mine somre lig med røde og hævede øjne og en hvæsende vejrtrækning pga allergi. Nu kommer jeg ca hver 2-3 uge og får nåle i ørerne, og kan igen have makeup på og klare cykelture, selv når solen skinner 
Så tusind tak for at hjælpe mig igennem sommeren 

Mvh Trine

*

Jeg har besøgt Dorthe med min 5 uger gamle baby, der skreg og skreg så hele familien var ved at blive skøre. Men efter et par besøg og i Dorthes kærlige hænder fik hun endelig sovet en lur på mere end en time og vi som familie nød stilheden. Kan varmt anbefale alle at ligge vejen forbi og få drysset omsorg på fødderne, som side gevinst forsvand mine smerter i skulderen efter behandling

Christinna og baby

*

HVORFOR GRAVIDE SKAL BRUGE ZONETERAPI

En af de ting jeg nød allermest op til min 2. fødsel var de zoneterapibehandlinger jeg fik hos Dorthe. Ventetiden var lang, da jeg endnu en gang gik næsten 14 dage over tid, men behandlingerne hos Dorthe var med til at give mig ro, og gav mig også følelsen af selv at gøre noget meningsfuldt i ventetiden på at baby skulle komme.

Under behandlingerne arbejdede vi med at modne min krop til fødslen, men ud over det oplevede jeg også, at zoneterapien havde god effekt på alt det væske, jeg havde i kroppen, min kvalme forsvandt og jeg fik en helt anden ro i min krop end jeg nogensinde før havde oplevet i graviditeten.

Det var virkelig noget af det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv, og jeg ville ønske, at jeg var begyndt noget tidligere med behandlingerne, så jeg kunne have nydt godt af det igennem hele graviditeten. Jeg kan kun give Dorthe de varmeste anbefalinger herfra.

*

“Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har været så afslappet, i vågen tilstand”

*

TUSIND TAK Dorthe  Mit hold over lænden er væk !Takket være DIG og dine nåle! Er så glad for du tog dig tid til at putte nåle i mit øre
Syntes også energien er ved at vende tilbage efter start af alt det jeg ikke kan huske hvad hedder

Stort knus Jeanette

*

Tusind tak for dagens behandling, baby tog en 6 timers lur og vågnede stille og fredligt og kunne endda kapere et godt mælkefyldt bryst. Hendes lille mave gav hende fred og ingen luft forstyrrede under den lange lur. Vi glæder og til torsdag, men vi lige pt sige tak for din magi ?

( bonus Info -baby sov godt og roligt til natten og den røde rumpe er allerede på retur

*

Hej Dorthe,
Blot en kort melding om, at du er god til dit job! Min lille datter har det allerede meget bedre og har gang i maven igen.. Tak for hjælpen!
Vi ses i næste uge..

*

Har helt glemt at takke dig for over en uges fantastisk nattesøvn. Ved ikke hvad du gør eller har gjort. Men jeg har sovet som en drøm siden jeg var hos dig. Selv min blære driller ikke nattesøvnen. Så ville bare lige sige tak da det er virkelig skønt. Inden jeg startede ved dig var jeg oppe hver anden time, nu er det max en gang !

*

Jeg lider af græsallergi og har nu 2 gange fået isat akupunkturnåle i ørerne hos Dorthe Thunberg og med stor succes.
Det afhjælper mange af mine allergigener, så jeg kan varmt anbefale Dorthe Thunberg.

Johnny

*

Man behøver ikke at være syg for at få zoneterapi

Jeg går til zoneterapi hos Dorte Thunberg hver 3. uge og for mig er det både velvære og et tjek på hvordan kroppen har det. For mig er det en stund, hvor jeg får slappet af og tager derfra med en god fornemmelse i hele kroppen.  Hver 5. gang får jeg aromaterapi, med de dejligste velduftende olier.

*

Du ER virkelig en heks og en af de dejlige af slagsen
Har lige undervist i 6 timer uden at pudse næse – du er fantastisk  Kh Pia

*

Efter en rigtig hyggelig formiddag med Workshop i Babymassage synes vi alle at vi havde fået rigtig meget ud af dagen.Dorthe Thunberg er utrolig tillidsvækkende og har en rigtig god tilgang til børnene. Hun har et højt fagligt niveau og er rigtig god til at forklare hvad der er godt for børnene. Dorthe var lydhør overfor spørgsmål hele vejen igennem og kunne sagtens se ud over hendes dagsorden, så hun tog sig tiden til at lytte og svare på spørgsmålene. Formiddagen var bygget rigtig godt op og hun var rigtig god til at koble børnene til forældrene (feks i forhold til symbiose) Vi var meget tilfredse og vil til enhver tid anbefale Dorthe Thunberg.”

*

Jeg har gået ved Dorthe siden april og kan kun anbefale andre det. Dorte møder en med et smilende ansigt og man føler sig virkelig velkommen og i gode hænder.
Hendes behandling for mig har givet mig stort håb på at min krop igen kommer i balance

*

Jeg har gennemlængere tid fået Zoneterapi hos Dorthe Thunberg, jeg henvendte mig til Dorthe pga. af astma udløst af allergi, og mødte en venlighed og imødekommende person, som hver gang skaber et rum som fremmer behandlingen.

Dorthe har altid en god tilgang til problemstillingen, og hurtigt fornemmer Dorthe, hvordan det er gået siden sidst og hvordan ens tilstand er nu.

Zoneterapien sammen med øre akupunktur behandlingerne har uden tvivl hjulpet.

Dorthe er en positivt og empatisk behandler, som også gerne kommer med råd og vejledning omkring behandling og forbyggelse.

Med venlig hilsen Kenneth Lübcke

*

Efter flere år med allergi og med at spise en masse allergi piller vandt jeg en konkurrence på Facebook om en allergi behandling med zoneterapi og nåle behandling  hos dorthe. Jeg var skeptisk om det nu var noget der hjalp eller om det bare var en døgnflue. Jeg fik en god behandling med tæppe på samt dejlig afslappet musik.

Det virkede. Nålene sad i ørerne i flere dage og jeg kunne mærke en bedring af mine øjne samt min næse stoppede med at løbe efter  1  behandling.

Nu er jeg igang med mit 2 år hos Dorthe og zoneterapi samt nåle virker stadig fantastisk.

I går var jeg oppe at få nåle i men den ene nål faldt ud og Dorthe hjalp mig igen i dag med en ny nål. Jeg kunne mærke med det samme at nålen var ude, for øjnene kløede vildt og da den nye nål kom i var øjnene faldet til ro igen efter 10 min. Det er så ørerne summer når nålene virker.

*

Jeg fik 5 zoneterapi behandlinger hos Dorthe og jeg blev hurtigt overrasket over hvor effektive behandlingerne var. jeg havde aldrig prøvet zonetarapi før, men jeg har brugt rigtig mange penge på massage, da jeg har nogle nakkeudfordringer. Dorthe viste mig nogle steder på hvordan jeg selv kunne forebygge og minimere udfordringer og det har VIRKET I dag kan jeg holde spændingerne nede med simple øvelser.
Jeg kan på det varmeste anbefale Dorthes magiske hænder og jeg kommer helt sikkert igen Kærlig hilsen Tina DenIVe.dk

*

Jeg har længe haft problemer med en hævet fod som ingen læger har kunne forklare. Men med zoneterapi 1 x om måneden ved Dorthe har jeg nu en næsten normal fod og det bedste af alt, ingen smerter!

Ung kvinde

Så gjorde magiske Dorthe det igen. Kom med mange smerter, efter en times zoneterapi, gik jeg fra klinikken smertefri. Du er simpelthen en frelsende engel Dorthe. Tusind tak for at du findes

bottom of page